Reis Irene en Henk Sierra Leone
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
25 November 2019 | Nederland, Rotterdam
Lieve, beste mensen,
Allereerst:
. de naam van het dagboek kan ik niet wijzigen
. het dagboek staat op Henk zijn naam, maar geldt voor ons beiden, is ook niet te wijzigen.
Wij zijn volop bezig met de reisvoorbereidingen. Wij gaan de 2e december op reis naar Sierra Leone. De eerste dag landen we op Lungi, het vliegveld aan de overzijde van de rivier van de hoofdstad Freetown.
Daar verblijven we 1 dag om de volgende dag over te varen naar Freetown, waar we onze eerste contact gaan maken met Samuel Kalokoh, die al wat voor ons aan het regelen is. Hij is een vriend van Mohamed, die zich in Rotterdam ook inzet voor het weeshuis.
Alle goeds, Irene en Henk
Allereerst: